Ophold i udlandet til dig som ønsker en anderledes arbejdsform

Hvis du er studerende, er du måske interesseret i at bo i udlandet under dine studier. Det kan være en god måde at få erfaring inden for det sundhedsområde, som du overvejer at gå i gang med. Du vil modtage yderligere teoretisk uddannelse med det formål at udbygge din viden om sundhedsfaglige fagområder. De fagfolk, du følger på hospitalet, vil fungere som mentorer for dig og være fuldt informeret om dit uddannelsesniveau. De vil tilrettelægge dit praktikophold i overensstemmelse hermed, men det er vigtigt, at du ikke bliver længere end nødvendigt. Et ophold i udlandet kan være en god måde at lære mere om sundhedssystemet i et andet land og få erfaring med en anden kultur. tag på ophold i udlandet med Try Medics.

Opnå en masse erfaring gennem ophold i udlandet

Et praktikophold i udlandet er med til at afklare dine tanker og forventninger om at arbejde inden for sundhedssektoren. Det kan være svært at beslutte, om en karriere inden for sundhedssektoren er den rigtige for dig, men det kan være en hjælp at få erhvervserfaring inden for området. Et praktikophold vil også give dig et bedre indtryk af, hvordan det er at arbejde i et hospitalsmiljø. Hvis du overvejer en karriere inden for sundhedssektoren, er et praktikophold i udlandet en god måde at komme i gang på. Deres programleder vil være der for at støtte dig under hele dit ophold på destinationen. De vil sikre, at alt forløber som planlagt, og at du bliver introduceret ordentligt til hospitalet og de involverede mentorer. Programlederen vil også overvåge dine fremskridt dagligt. Du vil også have adgang til kokke, rengøringsfolk og chauffører i Try Medics-huset. 

Tag del af sammenholdet med et ophold i udlandet

Hvis du studerer i forbindelse med din videregående sundhedsuddannelse, har din uddannelsesinstitution krav til kurset og indholdet. Dette omfatter krav og begrænsninger for, hvilke praktiske opgaver du skal udføre under din klinik. Dette vil være i overensstemmelse med dit uddannelsesniveau og dine nuværende kompetencer. Hvis du laver en klinik under din orlov fra din uddannelse, vil der i de fleste tilfælde ikke være krav til kurset og indholdet. Her er det vigtigt, at du klart meddeler dit nuværende uddannelsesniveau til dem og dine mentorer under praktikopholdet. De guider dig gennem alle forberedelserne til din rejse, og du har altid mulighed for at skrive eller ringe til os. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage forberedelsesguiden, som i detaljer forklarer de forskellige ting, du skal gøre inden din afrejse. Det gælder bl.a. vaccinationer, forsikringer og flybilletter. Derudover bliver du sat ind i en Facebook-gruppe for alle de personer, du skal på rejsen med. I gruppen kan du arrangere din flyrejse med dine medrejsende, så I kan følge hinanden sikkert. Støtte før afrejse er noget, de tager alvorligt og vil gerne sikre os, at du har alle de nødvendige oplysninger, inden du tager af sted på din rejse.