Nyt på hjemmesiden

Har du også lagt mærke til forandringer på hjemmesiden? Det er der en god grund til – udviklingsgruppen i Blomstrende Landsby mødes jævnligt for at diskutere programmet i forhold til nye tiltag, forbedringer og deslige. En af de ting, som er blevet nævnt er; at de ellers gode og visionære manualer måske grundet deres opbygning afholder nogle landsbyer fra at blive blomstrende landsbyer. Derfor har vi i Sekretariatet i gennem længere tid arbejdet på en mere hensigtsmæssig opbygning. Opbygningen skulle gerne sikre, at vi rammer de landsbyer, som ønsker at arbejde med programmet, og samtidig klæder dem på til opgaven.  

Meningen er at gøre opgaven mere overskuelig, og nemmere for styregruppen at uddelegere til andre i landbyen, som ønsker at tage del i Blomstrende Landsby.

I skal være velkommende til at bevæge jer rundt på hjemmesiden, som i har lyst til. Men vær opmærksom på, at der fortsat kan komme ændringer i de ”nye” manualer. De gamle manualer er fortsat at finde på hjemmesiden under Programmet, Manualer, Kriteriemanual niveau1 eller 2.

Denne uge bød på endnu et møde i udviklingsgruppen, her var der blandt andet fokus på udvikling af niveau 3. Vi ser frem til arbejdet med niveauet og glæder os til, vi kan præsentere det færdige niveau – forhåbentligt til efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *