Julehilsen

Så blev det atter jul, fra sekretariatets side vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig jul og et fantastisk godt nytår. Det forgangne år har været fyldt med oplevelser og udvikling. Nye landsbyer er kommet til, der er blevet uddelt blomster, vi har afholdt sparringsmøder og meget mere i løbet af året.

Ugelbølle kunne som den første landsby fejre sin optagelse på niveau 2. Det skete på en solskinsdag, hvor borgere og gæster var mødt op til en festlig dag. Kort efter kunne vi byde Branderup velkommen på niveau 1, de fejrede dagen med et stort sønderjysk pølsebord.

Fire landsbyer valgte at arbejde med Blomstrende Landsby programmet. Byerne er Ravsted i Aabenraa Kommune, Møgeltønder i Tønder Kommune, Nordenskov i Varde Kommune samt Krogsbølle i Nordfyns Kommune. Vi glæder os meget til at følge nye som gamle landsbyer i udviklingen og processen fremover.   

2013 blev også året hvor sekretariatet flyttede til Vingsted, med det formål at blive integreret i DGI. Flytningen er foregået gnidningsløst. Vi er meget glade for vores nye arbejdsplads og nye kollegaer med alle de fordele det medfører.  Fra 1. januar 2014 integreres sekretariatet og Blomstrende Landsby i DGI. Kontaktpersonerne i sekretariatet forbliver de samme og kan ses på http://blomstrendelandsby.dk/.

Herfra  ønskes I alle en rigtig glædelige jul samt et godt og lykkebringende nytår, med en forventning om at 2014 byder på mange nye oplevelser, blomster og blomstrende landsbyer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *