Holbøl springer ud

I denne skønne forårstid, hvor nu også varmen er nået frem til de danske landdistrikter, blomstrer landsbyerne på flere måder. I Holbøl er de klar til, at fejre optagelse i udviklingsprogrammet Blomstrende Landsby den 3. juni.

Hele byen er klædt i sommerfest hele ugen, inden der med hjælp fra ringriderne om søndagen, bliver flaghejsning på den nye flotte plads midt i landsbyen. Inden flaget stryger til tops, vil der være taler af Carsten Hansen, Minister for By, Bolig og Landdistrikter, Tove Larsen, Borgmester i Aabenraa Kommune, Helge Petersen, Lokalkomiteformand Blomstrende Landsby, Volker Schade, Formand Holbøl Borgerforening.

Flaget bæres af ringriderne gennem hele byen og frem til borgmesteren, der herefter vil fejre det synlige tegn på at Holbøl er en velfungerende landsby. Læs mere om Holbøl på http://holbol.dk/

To andre landsbyer er i disse forårsmåneder blevet optaget i programmet. Det er Allested Vejle i Faaborg Midtfyn Kommune og Ugelbølle i Syddjurs Kommune. Begge landsbyer vil fejre sig selv efter sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *