Flaget blev hejst i Horne Land

Formanden for Lokalkomiteen for Fyn, Jørgen Otto Jørgensen, blev transporteret rundt i den nyeste model Ford A for at overrække de tre landsbyer beviset på deres ja til blivende udvikling.

På en særdeles flot efterårs-lørdag (24. september 2011) blev det officielt markeret, at Horne Land nu er en Blomstrende Landsby.

Opbakningen til lokalrådets initiativ med at udarbejde en ansøgning til projekt “Blomstrende Landsby” har været fin lige fra starten af processen i begyndelsen af 2010. Og de mange menneskers store arbejde blev på selve dagen også belønnet “af de højere magter”, idet vejret viste sig fra sin bedste side i meget lang tid.

At Horne Land er den første Blomstrende Landsby på selve Fyn – og nr. 5 i hele landet – er en naturlig følge af den store aktivitet, der på mange forskellige områder har kendetegnet lokalområdet i ganske mange år. Kreativiteten og omfanget af ildsjæle er stor på Horne Land og de mange gode kræfter er via lokalrådet kanaliseret til den første af fem mulige blomster i projekt “Blomstrende Landsby”.

For at understrege, at det er hele Horne Land, der nu kan kalde sig Blomstrende Landsby, var der officielle markeringer og flaghejsning i både Bøjden, Dyreborg og Horne. Ved flaghejsningen i Bøjden og Dyreborg var hvert sted mødt 60-75 mennesker og over 200 ved gadekæret i Horne.

Det store arrangement var kulminationen på mange måneders arbejde, men hermed er det absolut ikke slut. Det var “kun” den første målstreg i en lang proces, hvor der senere skal søges om Blomst nr. 2 Og ikke mindst så skal betegnelsen Blomstrende Landsby bruges i det fremadrettede arbejde med markering af Horne Land som et godt sted at bo og gæste.

Det er nu op til alle foreninger, skoler, institutioner, virksomheder og borgere at udnytte kåringen af Horne Land som Blomstrende Landsby.

Læs det fulde referat fra dagen på www.horneland.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *