Det sker i efteråret…

Så er sommerferien gået på held og Blomstrende Landsby er atter i fuldt flor. To landsbyer får blomster i det kommende efterår, og Netværk for lokalsamfund afholder en række workshop.

Ugelbølle på Djursland fejere den 24. august sin anden blomst ved en festlig anledning. Samme dag afholdes også Ugelbølledagen, så der er fest, farver og glade borger i Ugelsbølles gader.  Ugelbølle er den første landsby i udviklingsprogrammet Blomstrende Landsby, som får blomst nummer 2. De har arbejdet målrettet med udvikling af deres Landsby de seneste år.

Den 28. september er det så blevet Branderup i Tønder Kommunes tur. De kan fejre deres første blomst, idet de optages på niveau 1. Branderup er den første landsby i kommunen, som optages i programmet. Dagen bliver en festdag med flaghejsning, taler og underholdning.

Hele efteråret byder på udvikling. Netværk for lokalsamfund afholder workshop i bland andet Nord, Øst, Vest og Nordvest Jylland. Desuden inviteres alle landsbyer på niveau 1  til et sparrings møde, hvor kriterierne for blomst nummer 2 gennemgås.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *