Der cykles derudaf i Næsbjerg

Der var højt humør og flag og blomster i hele byen, da mere end 200 borgere den 27. august fejrede, at Næsbjerg er blevet udnævnt til Blomstrende Landsby.

”Der cykles derudaf i Næsbjerg” lød ordene fra Arne Haarh Hansen fra LAG Varde, der gav Næsbjerg mange rosende ord med på vejen i sin tale. Det samme gjorde formanden for Næsbjerg Sogns Borgerforening Finn Ladegaard og formanden for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard.

Næsbjerg har med gode skole- og børnepasningsforhold, et velfungerende erhvervsliv og et stærkt foreningsliv gode forudsætninger for, at landsbyen kan blomstre. Der er derfor stor tro på, at blomst nummer to nok også skal komme.

Nærmest som et symbol på, at der er stærke kræfter, som arbejder i og for Næsbjerg, blev talerne og flaghejsningen holdt ved springvandet, der er doneret til byen af bysbarnet Bjarne Schøtt.

Efter flaghejsningen fortsatte festlighederne i Byparken, hvor der var grillpølser, underholdning og lidt godt til ganen til de mange fremmødte. En lokal afdeling af 4H havde lavet blomsterkranse til alle festdeltagere og sat blomster op i hele byen.

Næsbjerg er den 6. by i Danmark, der opnår status af at være Blomstrende Landsby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *