Lej din bolig ud mens du selv er på ferie

Ejer du din egen bolig, og vil du gerne i gang med at tjene lidt ekstra hvert år, kan du jo overveje at leje den ud, når du ikke selv bruger den. Eksempelvis når du er på ferie.

 

Det er jo blevet populært at private lejer boliger ud, og derfor kan du jo også vælge at kaste dig ud i det, hvis det lyder som noget for dig.

 

Vil du gerne snart på ferie igen, kan du her læse mere om det billigste tidspunkt at købe flybilletter.

Tjen penge på din bolig

Ved at leje din bolig ud har du rent faktisk mulighed for at tjene penge på den. Det er en god og passiv måde at skabe en ny indtægt på, og det er ikke svært at komme i gang med.

 

Når du tjener flere penge hvert år, kan du også nemmere finde en god julegave til far. Og hvem kan ikke bruge flere penge hvert eneste år? Det handler jo om at udnytte de muligheder, du har, og har du en bolig, er det en glimrende mulighed for en ekstra indtægt.

Brug et bureau eller gør det selv via AirBnB

Når du skal i gang med at leje din bolig ud, kan du jo selv bestemme, om det er noget, du vil stå for selv, eller om du vil have et bureau til at klare det for dig.

 

Der findes mange bureauer i Danmark, som blandt andet kan hjælpe dig med at leje dit sommerhus ud. Men skal du leje din egen private bolig ud, og er det kun i få uger om året, kan det være en fordel at gøre det selv via en tjeneste som AirBnB, som er skabt til disse formål.

Husk at få styr på alt det tekniske

Det er dog en meget god idé at få styr på alt det tekniske og lovpligtige, når du skal i gang med at leje din bolig ud. Du skal eks. have styr på reglerne for skat på dette område, så du ikke ender med at få en stor regning fra SKAT på et tidspunkt.

 

Vil du øge chancerne for at udleje din bolig, kan det også være en god idé at få en professionel fotograf til at tage billederne af din bolig, så den ser mere indbydende ud. Det øger i den grad chancen for at få lejere.