Hay kasser i skønne farver

De populære foldekasser fra Hay er perfekte til at skabe orden og organisering i dit hjem. Kasserne findes i tre forskellige størrelser og i mange forskellige farver, hvilket giver dig mange muligheder for forskellig indretning med kasserne. Kasserne kan bruges til opbevaring af mange forskellige elementer i dit hjem, der bare ligger og flyder.

Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af Hay kasser, i forskellige størrelser og farver. Her kan du finde lige de kasser der passer til dig og dit hjem. De mange Hay kasser kan bruges i alle rum, og er perfekte til at undgå rod. De vil også hjælpe dig til at være mere organiseret og have mere orden i tingene.

Skab orden med Hay kasserne

Med de mange Hay kasser kan du altså hurtigt få skabt orden i dine ting og sager i de forskellige rum i dit hjem. Skuffer, skabe og reoler kan hurtigt blive rodede, hvis man ikke har et system i dem. Ved hjælp af kasserne kan der skabes orden i skabe, og opdele i kategorier så der er styr på, hvor de forskellige ting ligger.

Kasserne findes i mange forskellige farver, der gør, at du nemmere kan indrette med dem. Ved at sætte en Hay kasse i stuen til opbevaring af ugeblade eller planter, i en farve der er samme farve som puderne i sofaen, vil du skabe en rød tråd gennem farverne.

  • På børneværelset

Hay kasserne er ideelle til opbevaring af legetøj på børneværelset. Med kasserne i large kan der opbevares lidt større legetøj, og derfor behøver det ikke ligge og flyde. Kasserne kan efterfølgende skubbes ind under sengen, og dermed slipper man for det rod. I tøjskabet kan kasserne i small bruges til opbevaring af sokker og undertøj, og så kan der skabes orden i skabet.

  • På badeværelset

Til orden og organisering på badeværelset, er kasserne perfekte. I bruseren kan en kasse i small bruges til opbevaring af shampoo, balsam og hvad der ellers passer ind. På den måde undgår man også mærker efter shampoo’en har stået på gulvet. I skuffen kan kasserne bruges til at skabe orden. En kasse i large kan bruges til opbevaring af håndklæder på badeværelset.

  • I køkkenet

I køkkenskuffer og skabe er det smart at bruge Hay kasserne til hjælp med organisering. I køleskabet kan en kasse i small bruges til opbevaring af eksempelvis grøntsager eller frugter. I skufferne eller skabene kan man bruge kasserne til at skabe orden i eksempelvis køkkenudstyr eller bestik.

Mindre stress om morgenen med Hay kasser

Om morgenen kan det hurtigt blive presset. Hvor er min tandbørste? Jeg kan ikke finde mine sokker! Man kan hurtigt komme for sent i skole eller på arbejde når tingene er væk om morgenen, og man ikke kan nå det hele.

Ved hjælp af Hay kasserne kan du hurtigt på hjælp om morgenen. I tøjskabet kan en Hay kasse som sagt bruges til opbevaring af sokker. På den måde vil der ikke være problemer med at finde et par om morgenen, når det skal gå lidt hurtigt.

I badeværelsesskuffen kan der skabes orden med tandbørster, hårbørster og alle andre sager der hører til. Man kan eksempelvis have en kasse til tandbørster og tandpasta, og have en anden til hårprodukter og hårbørster.