Gave ideer til din kæreste eller partner

December står for døren og det store gaveræs er mere eller mindre under opsejling!

Hvert år til december kommer måneden hvor vi giver flest gaver hen over året. Problemet er altid at finde ud af hvad du skal give. Det kan være svært at finde den rette gave til din partner. Det er både faldgruber og så er der jo også økonomien der skal tages i betragtning. Hos kvinder er der stadig nogen der kigger skævt efter en meget dyr pels. Mænd elsker der dyre biler, selvom det nok ikke er en ferrari de ønsker, sig så et sæt alufælge stadig lidt voldsomme som gave. Derfor gælder det om at være kreativ og finde nogle af de mere håndterbare ønsker. Det kan endda være ønsker de slet ikke selv tænke på.

Gaver til hende!

Når det kommer til gave til hende så er der altid væsentlig flere muligheder. Det gør det dog ikke altid nemmere. Kvinder kan ønske sig masser af små ting, men problemet er at de skal være en helt bestemt ting. Du kan give hende hendes favorit parfume eller et smykke. Der er dog også muligheden for noget du selv kan få glæde af. Det kunne være med frækt lingeri eller sexlegetøj. Umiddelbart ser det ud som en gave til hende. Dybest set har du selv lige så meget ud af den. Det gælder så også hvis du køber køkkenredskaber til hende, dem bliver de dog sjældent virkelig begejstrede for at få som gaver. 

Gaver til ham!

Når det kommer til mænd, så er det tit svært at købe noget. De ønsker sig sjældent andet end noget godt at spise, sex og evt. mere sport i tv. Har de en hobby som sport, bil eller samle frimærker, så køb noget udstyr til den sport eller hobby. Der plejer man at kunne få små ting der ikke vælter budgetet. Du kan dog også købe ting til mænd du selv får glæde af. Elsker du at se ham i en skjorte, ja så er kender du nok allerede størrelsen. Det er jo i sidste ende nok også dig der vasker den. Derudover er et gavekort til et restaurant besøg jo heller ikke dumt. Det er jo uden tvivl dig selv der skal inviteres med.