Find inspiration til plakatvæg og billedvæg

Leder du efter inspiration til indretningen i hjemmet og har du altid ønsket dig en af de populære plakatvægge? Eller måske har du allerede en plakatvæg, men ønsker inspiration til hvordan du kan forny den og skabe et andet look? Så du er kommet til det rigtige sted. I den her artikel sætter vi spot på, hvor du kan finde inspiration til billed- og plakatvægge. 

Fysiske butikker

Vi starter med den første og helt oplagte: Fysiske butikker. Afhængig af hvor du bor, så har du formentligt et større eller mindre udvalg af bolig og interiør butikker, som har et udvalg af plakater og måske endda en udstilling med plakater som plakatvæg, hvor du kan blive inspireret. Hvis du har den mulighed, så er det klart et sted at starte. Ulempen er, at udvalget ofte ikke er så stort, så man skal selv forestille sig det meste. 

Boligmagasiner

Et andet oplagt sted at søge inspiration er selvfølgelig boligmagasiner. Boligmagasinerne som Boligliv, m.f. dækker de størte trends inden for boligindretning og lige nu er billed- og plakatvægge meget oppe i tiden. Så chancerne for at der er inspiration at hente er ret stor. Med boligmagasinerne får lidt en blandet omgang bolignyheder, så hvis du udelukkende er ude efter inspraition til plakatvægge, så er det nok ikke det meste optimale sted at starte. Er du til boligindretning generelt, så er det bare med at få bestilt et blad. 

Sociale medier

Sociale medier er selvfølgelig en fuldstændig oplagt kanal at søge alt form for inspiration til boligindretning. På Facebook finder du dedikerede grupper til indretningstips, men du på Instagram kan søge feedet igennem hos populære influencers, som du kan lide og se hvad de har hængende. Du kan naturligvis også gå på opdagelse i alverdens hashtags, som er relevante. Her er et par forslag: #indretning #indretningstips #plakat #plakatvæg #billedvæg. 

Pinterest er én af de nyere kanaler, men en af de bedste til at finde inspiration til bolig og boligindretning. På Pinterest finder du flere hundrede forslag til plakatvægge.

Et lille tip: Søg ikke kun på dansk. Instagram og Pinterest er kæmpestore platforme og der er masser af inspiration at hente fra udlandet. Prøv søgeord som posters, posterwall, poster wall, m.f.

Find inspiration til plakatvægge online

Den sidste mulighed, som vi gerne vil dele er selvfølgelig at søge online. De fleste online plakatbutikker har samlet inspiration til f.eks. billed- og plakatvægge – og så har du det hele samlet på ét sted. Inspiration, men også muligheden for at købe lige netop det du er faldet for. 

Den danske webshop PosterSociety.dk har f.eks. en side til plakatvæg inspiration. Her finder du guides til at komme igang med din egen plakatvæg, skabeloner og forslag til hvilke plakatsammensætninger der fungere sammen. 

Det var vores bedste tips til at komme igang. Ligemeget om du ender i de fysiske butikker eller online, så ønsker vi dig god jagt!