Få installeret en elbil oplader i din bolig

Har du netop købt dig en elbil, eller går du med tanker om at købe dig en elbil, kan det også være en oplagt mulighed at købe en elbil ladestation, som du kan få installeret i din garage, eller hvor du nu har plads til den.

 

På den måde har du nemlig mulighed for at oplade din elbil derhjemme, og du skal ikke køre rundt i byen for at finde en plads, hvor du kan få mere el på din bil. Det er meget nemmere at oplade bilen derhjemme, og så kan det endda være billigere.

 

Kommer du engang imellem til at køre lidt for stærkt i din elbil, så tjek fartbøde beregneren her.

Husk vejhjælp til din elbil

Selvom du har købt dig en elbil, betyder det jo ikke, at der ikke stadig er risiko for at punktere eller at få et stenslag på forruden.

 

Derfor kan det også være en god idé at sørge for at have et abonnement på vejhjælp, så du har nogen at ringe til, hvis uheldet er ude. Læs her mere om FDM Vejhjælp i Danmark.

Få et abonnement og spar penge på opladning af elbil

Når du skal i gang med at oplade din elbil, kan det være smart at undersøge muligheden for at få dig et fast abonnement på opladning. På den måde kan du nemlig ende med at spare mange penge.

 

Har du ikke et abonnement, bruger du hurtigt to eller tre gange så mange penge pr. kWh, sammenlignet med prisen når du er abonnent. Gider du ikke at betale for mange penge for din strøm til bilen, er det bare med at finde en passende løsning her og nu, så du kan spare så meget som muligt op opladninger fremover.

Lån penge til at købe din nye elbil i dag

Har du endnu ikke købt dig en elbil, men går du med tanker om at gøre det, er det måske nødvendigt for dig at finde et lån til at købe elbilen. Der er mange danskere, der er nødt til at tage et billån for at få råd til den nye elbil, så du er bestemt ikke den eneste.

 

Vil du gerne gøre det så nemt som muligt for dig selv at finde lånet til din nye elbil, kan du med fordel sammenligne priser på billån på nettet. Så kan du nemt undgå at betale for meget i rente på dit billån.