Elbil oplader kan blive installeret i din bolig

Har du fået købt dig en elbil, og vil du gerne gøre det nemt for dig selv at kunne oplade din elbil, er det jo oplagt at få installeret en oplader derhjemme. Elbil opladning hjemme er jo en af de smarte ting, du får adgang til med en elbil, men som ikke kan lade sig gøre, hvis du har en benzin- eller dieselbil. Her er du jo nødt til at finde dig en tankstation, hvis du skal have mere brændstof. Med en elbil kan du bare oplade din bil på din egen adresse.

Vælg den rette ladestation

Det er dog vigtigt at bruge tid på at finde den rette ladestander fra den rette udbyder, så du kan blive godt tilfreds med din løsning. Du kan bl.a. vælge at læse mere om en Clever ladestander, som er en god mulighed for at komme i gang med opladning af din elbil derhjemme. Der er dog også andre mærker som eks. eON, som du også kan overveje. Vælger du den rette ladestander, kan du også ende med at spare en del penge på dine opladninger.

Få den installeret i din garage

Er du ikke sikker på, hvor du skal have din ladestander installeret, er det jo oplagt at få den installeret i din garage, hvis du har sådan en, og hvis der er plads til at få den installeret der. Det er klart det nemmeste sted at have sin ladestander, da din bil jo sikkert holder i garagen alligevel, og så kan den jo stå og oplade, mens den bare holder parkeret derhjemme. Har du ikke en garage, kan du også sagtens finde på en løsning i din carport eller lignende, alt afhængig hvad der nu er af muligheder i din bolig.

Har du ikke fået købt elbil endnu?

Har du endnu ikke fået købt din nye grønne elbil, er det da bare på tide at få skiftet til el, så du ikke længere behøver at køre rundt og udlede co2 i en benzinbil. Der er jo mange forskellige modeller på markedet, så du skal ikke være bange for, at du kun kan vælge at købe dig en Tesla, som jo er en af de dyrere modeller på markedet. Du kan også nemt finde et billån til din elbil på nettet, hvis du ikke har råd til at købe den kontant her og nu.