Dyrk nemt yoga i din egen bolig

Vil du gerne i gang med at dyrke yoga, men har du ikke mulighed for eller lyst til at dyrke yoga på et hold sammen med andre, kan du også vælge at dyrke yoga hjemme i din egen bolig.

 

Det gode ved yoga er jo, at du kan dyrke det stort set overalt, så der er intet problem i at komme i gang med at dyrke yoga derhjemme.

 

Yoga kan måske hjælpe dig med at sove bedre om natten. Har du tandpine om natten, kan du læse mere om at bruge en bideskinne her.

Mange gode videoer på nettet

Vil du gerne godt i gang med at dyrke yoga i din egen bolig, kan det være klogt at starte med at finde nogle videoer på nettet, som du evt. kan sætte på dit tv, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at starte ud med de første øvelser.

 

Du kan eks. finde mange gode instruktionsvideoer på Youtube, hvor der er mange yogainstruktører, der har lagt videoer op, som du frit kan benytte dig af. Det kan du finde på ganske få sekunder.

Flere apps kan hjælpe dig på vej

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at følge med i, hvor langt du er nået, hvilke øvelser du er kommet til, eller bare have nemt ved at finde programmer, der er skræddersyet til lige netop dit niveau, kan det være en rigtig god idé at finde en yoga app på din mobil, som du kan bruge til at gøre det nemmere for dig selv at lære at lave yoga. Med en app har du også nemt adgang til øvelserne på din mobil, og så kan du jo nemt dyrke yoga, uanset hvor du er.

 

Du kan se et godt udvalg af gode yogatights her.

Skab dit eget yogarum derhjemme

Når du vil i gang med at dyrke yoga derhjemme, kan det være en god idé at indrette et rum til formålet, så du ikke skal genere resten af husstanden ved at lave yoga i stuen hver gang. Det kan også bare være rart at gå i et rum for sig selv, så du ikke bliver forstyrret af de andre, når du gerne vil koncentrere dig om dine øvelser.

 

Du kan helt selv bestemme, hvordan du vil indrette dit rum. Find gerne noget god yoga musik og en god yogamåtte, når du skal i gang.