Den virkelig hårde morgen

Jeg var lige vågnet. Klokken var 7 om morgenen. Jeg var så træt, og jeg ville bare gerne sove videre. Men det kunne jeg ikke. Jeg skulle nemlig i skole, og det gad jeg bare slet ikke. Jeg var så træt, og kunne slet ikke klare at tage i skole nu. Men det blev jeg nødt til. Heldigvis var det min sidste dag. Vi havde nemlig sommerferie efter i dag. Det havde jeg virkelig glædet mig til i rigtig lang tid. Det betød også at jeg kunne sove længe i ferien, og ikke behøvede at tænke på at jeg skulle tidligt op, og i skole tidligt. Jeg kunne bare vågne når det passede mig uden nogle skulle forstyrre mig. Jeg gjorde mig så klar fordi det var tid til at jeg snart skulle være i skole. Jeg tog tøj på, og børstede min tænder. Jeg havde ikke tid til at spise morgenmad i dag, men det var fint fordi jeg var alligevel ikke så sulten. Jeg gik så mod skolen. Jeg ventede ved busstopstedet, og ventede på bussen. Der gik 5 minutter så kom bussen endelig. På vej ind af bussen sker det mest uheldige som der bare ikke måtte ske sådan en morgen hvor man virkelig bare er træt. Jeg taber min telefon og den rammer lige ned på jorden med skærmen. Skærmen smadrede og jeg kunne slet ikke bruge mobilen. Det gjorde virkelig dagen endnu værre end hvordan den allerede var. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk efter skole. Jeg måtte bare have min skærm skiftet så den var klar til ferien, da der også ville være mange tidspunkter hvor man ville kede sig. Jeg fik den så hurtigt og nemt skiftet dernede og de gjorde det virkelig godt. Jeg var så glad igen.