Dårligt mobilsignal i din bolig? 3 ting du kan gøre

Kæmper du med alt for dårligt mobilsignal i din bolig, og er du træt af at have dårlig dækning på din mobil, når du er derhjemme, har vi her samlet et par gode fifs til dig, så du igen kan nyde godt af at surfe online og snakke i telefon med venner og familie uden afbrydelser.

 

Er det på dit arbejde, at der er problemer med dækningen på din mobil, er det jo ikke ligefrem en sag for arbejdstilsynet, men det kan være, at du kan bruge nogle af de samme fifs herunder til det problem.

1 – Skal du skifte teleselskab?

For det første kan det være en god idé at undersøge, om det kan være en idé for dig at skifte til et nyt teleselskab. Er du kunde hos et teleselskab, der kører på et mobilnetværk, som ikke har særlig god dækning i lige netop dit område, kan det jo være, at et af de øvrige netværk i Danmark dækker bedre, og så giver det jo god mening at skifte.

 

Læs mere om teleselskabet Telmore, hvis du er interesseret i at komme over på TDC netværket, som er et af de bedste netværk i Danmark.

2 – Brug WiFi til internet og WiFi opkald til at ringe

Har du WiFi i din bolig, kan det også være en mulighed for dig at skifte over til at bruge dit WiFi, når du skal på nettet, i stedet for at surfe på din 3- eller 4G løsning.

 

Der er også flere internetudbydere og routere, der gør det muligt for dig at lave WiFi opkald, hvilket vil sige, at du bruger dit internet til at lave dit opkald i stedet for mobilnettet. Det kan give dig en meget mere stabil forbindelse, når du skal ringe.

3 – Skift din mobil til en ny

Det kan også være, at problemet er at finde i din mobil. Det kan være, at det er en ældre mobiltelefon, og at den derfor er udstyret med en alt for dårlig antenne. Så kan det måske give mening at skifte til en helt ny mobil, hvor du får det nyeste og bedste udstyr på markedet.

 

Som du kan se, er der mange ting, du kan gøre, for at komme dette problem til livs. Har du endnu ikke givet disse muligheder et forsøg, anbefaler vi dig at komme i gang, så du kan få din dækning tilbage.