Arbejdsløs? Brug tiden på din bolig og have

Er du blevet arbejdsløs, og har du nu en masse tid, som du ikke ved, hvad du skal bruge på, kan det være en god idé at komme i gang med at lave ting i din have og på din bolig.

 

Selvom du naturligvis også skal bruge tid på at søge nyt arbejde, kan du jo ikke gøre det i alle døgnets 24 timer. Derfor er det godt også at have nogle andre ting, som du kan gå op i.

 

Find mere info om arbejdsløshedsforsikring her.

Få ordnet din have

Når du har fået en masse flere timer på hånden, kan du jo blandt andet vælge at tage dig mere af din have, som sikkert trænger til en kærlig hånd. Har du haft travlt med at arbejde, har du jo ikke haft meget tid til at tage dig af haven, og det kan du jo så komme efter nu.

 

Det kan også være en god måde at holde kroppen i gang på, da du jo får noget motion ud af det, og så kan du nyde glæden af dit arbejde, når du kan se ud over en flot og velholdt have.

 

Husk et par gode strømper i skoene, når du skal i haven.

Kom i mål med dine boligprojekter

Det kan også være, at du gennem de sidste par år har startet et par projekter på din bolig, som du ikke har fået afsluttet endnu. Når du ikke har noget arbejde og har fået rigeligt med tid, kan du jo vælge at bruge noget af tiden på at få lavet disse projekter færdige, så du ikke længere skal gå og tænke på dem. Det er jo ikke sikkert, at du mangler særlig meget for at komme i mål med dem, så det er da bare med at få lavet dem færdige.

Godt at finde noget at bruge tiden på

Det er bare en rigtig god regel at sørge for at finde noget at bruge tiden på, når du bliver arbejdsløs, så du ikke risikerer at sidde og bruge hele dagen på at se tv eller at spille computerspil.

 

Det kan være en stor omvæltning at blive arbejdsløs, og derfor er det også godt at holde dig selv i gang, så det ikke igen bliver en omvæltning for dig, når du igen skal ud på arbejdsmarkedet. Stå op tidligt, gå tidligt i seng og hav et fast skema hver dag.