Allested-Vejle området er et landsbysamfund på Midtfyn, ca. 15 km syd for Odense Centrum. Oprindelig bestod det af to kirkesogne Allested og Vejle. Området omfatter i dag de tre byer Allested, Vejle og Radby.

Vi har meget at byde på. Vi har skole og gode pasningsmuligheder (dagpleje, børnehave, juniorklub og SFO), et rigt foreningsliv, erhvervsliv, gode indkøbsmuligheder samt en bevaringsværdig og smuk natur. Vi blev optaget i den eksklusive klub Blomstrende Landsby i 2012.

I 2010 indviede vi Allested-Vejle Fritidscenter, som vi arbejder for skal være vores fælles samlingssted. Her mødes vi til sport og til fælles arrangementer, som ofte vil være tilrettelagt af ”Eventgruppen”, samt til hygge i cafeen, hvor det sunde valg, er det lette valg.

Allested-Vejle Logoet symboliserer mennesker, sammenhold, børn, kærlighed og nærmiljø, men kan også symbolisere de to sammenvoksende byer, Allested og Vejle. Vi håber, du vil finde disse værdier værdifulde, for vi ønsker, at du bliver en del af fællesskabet, så vi sammen kan skabe et endnu bedre område at bo og leve i. Vores motto er ”sammenflettet af mennesker og natur”. Vi tror på, at vores styrke ligger i sammenholdet mellem os mennesker med respekt for vores omgivelser.

Ansøgning Blomst 1

Ansøgning Blomst 2+3

Kontaktpersoner:

Formand for Lokalrådet: Signe Nyborg Madsen
E-mail: Signe@fryde.dk
Tlf: 61336563

Hjemmeside:
http://www.allested-vejle.dk/

You Tube
https://www.youtube.com/watch?v=7pz_-4qF3aU

 

 

 

 

InfoLand nyheder

Denne hjemmeside er endnu ikke koblet på InfoLand
KontaktInfoLand Support

Kort over Blomstrende Landsbyer
Besøg vores facebookside
Se optagelsesansøgningerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *