Årets adventskalender til vinelskeren

Udvalget af julekalendere med slik og chokolade har i mange år domineret markedet. Men ikke alle er født med en sød tand, og mange voksne føler heller ikke, at en klassisk julekalender med små låger, egentlig er noget for dem. Dog er tanke om lidt ekstra forkælelse i juletiden én, vi alle sammen kan lide. Hvad skal man så finde på, hvis man er voksen og gerne vil forkæle sig selv, eller fx købe en par-kalender, som man kan være fælles om med din mand eller kone? De fleste voksne sætter virkelig pris på en god flaske rødvin. Det er den flydende forkælelse, vi alle nyder, og derfor er de flotte julekalendere med vin en revolutionerende tilføjelse til udvalget af kalendere.

Men denne adventskalender med vin kan I starte en ny hyggelig søndagstradition i weekenderne op til juleaften. Der er nemlig en flaske lækker rødvin hver søndag, som kan deles med din bedre halvdel eller gæsterne, du får på besøg. Nyd et glas imens I hygger jer i køkkenet med aftensmaden, og gem også et glas, til I sidder i sofaen senere på aftenen. Mange gode snakke starter over et godt glas rødvin.

Adventskalenderen er lavet i sort-bejdset træ, og den består af en stor kasse med fire rum, hvor der lige præcis er plads til en flaske vin og lidt lækkert chokolade i hvert rum. -Og det er også præcis dét, som gemmer sig i den. Der er håndplukket en række gode flasker rødvin fra vores sortiment, og generelt vil du opleve fyldige, komplekse og spændende vine, der gør det godt sammen med julens tunge retter eller som et nydelsesglas i fællesskab med dem du holder af. Du kan vælge mellem tre adventskalendere med forskellige rødvine, og i dem alle vil der være italienske vine, som bekendt er danskernes favorit vinland. Du vil dog også finde både spansk, fransk og argentinsk vin i kasserne, og er du i tvivl om, hvilken julekalender du skal vælge, kan du læse en grundig beskrivelse af vinene først.