3 tips til dig der skal holde konfirmation i din bolig

Skal du snart til at holde konfirmation for en af dine børn, og har du besluttet dig for, at du gerne vil holde festen derhjemme og dermed spare udgifterne til at leje lokaler ude i byen, har vi her et par gode tips til, hvordan du sørger for at holde den bedste konfirmation nogensinde.

 

Har dit barn endnu ikke fundet sin konfirmationskjole, kan I se et godt udvalg af konfirmationskjoler her.

Bestil maden fra et cateringfirma

For det første kan det stadig være en god idé at bestille maden udefra, selvom I nu skal være derhjemme. Selvom det kan virke oplagt at lave maden selv, når I er derhjemme, giver det ofte bare en masse ekstra stress på selve dagen, og du får dårligt nok tid til noget som helst andet, da du skal lave mad til 20, 30 eller 40 gæster.

 

Derfor kan du spare en masse tid ved at bestille maden fra et cateringfirma, som leverer det hele direkte hjem til din adresse. Du skal måske bare varme noget af det, men ellers er det mest som udgangspunkt lige til at servere.

 

Mangler du en konfirmationsgave, så find spændende produkter fra Mette Blomsterberg her.

Mangler du plads? Sæt et telt op i haven

Har du en lille stue, og kan du ikke rigtig få plads nok til, at alle kan sidde omkring bordet derinde, kan det måske også være en mulighed for dig at sætte et festtelt op i haven, hvis du har en have, der har plads til sådan et.

 

Det kan ofte være en nem måde at finde mere plads. Og måske kender du nogen, der har et festtelt, som du kan låne. Her er der tit mulighed for at få plads til mange flere gæster end inde i stuen.

Sørg gerne for musik til festen

Selvom I skal være derhjemme, betyder det ikke, at der ikke kan være musik til festen. Du kan stadig undersøge mulighederne for at få live musik ud til festen, hvis du har lyst til det. Ellers kan det være en god idé at finde et godt anlæg, hvor du selv kan sætte musik på.

 

Selvfølgelig skal du ikke genere naboerne hele natten, men i løbet af aftenen kan du jo godt sætte en fed playliste på Spotify på, så der kan komme lidt gang i teltet på denne særlige dag.