3 tips til at slappe af når du er hjemme

Er du ikke verdens bedste til at slappe af og komme ned i tempo, når du er hjemme, men vil du gerne blive bedre til det, har vi her et par gode tips til dig, så du kan øve dig i at komme ned i tempo.

 

Der er jo mange dage på et år med arbejde, og derfor er det også vigtigt, at du engang imellem kan finde ud af at trække stikket og tænke på noget andet end arbejde.

Læs en god bog

For det første kan du jo vælge at sætte dig til rette med en god bog eller en god lydbog, hvis du er glad for at læse. Det er altid en sikker vinder, når det handler om at tænke på noget andet og komme ned i gear.

 

Få fri adgang til lydbøger og e-bøger hos Mofibo. Det koster ikke særlig meget hver måned, og på den måde har du adgang til tusindvis af titler, som du bare kan kaste dig over, når du har lyst til det. Det er en god app at have adgang til på sin mobil og tablet.

Lær at meditere

Er du ikke meget for at læse bøger, kan du jo også vælge at gå i gang med at lære at meditere. Der er mange mennesker, der kaster sig ud i dette nu om dage, da der er et stort behov for at koble fra og finde mere indre ro.

 

Har du ikke prøvet at meditere før, skal du ikke være bange for, at du ikke kan lære det. Der er mange gode guides til at komme godt fra land, og du kan ikke rigtig gøre noget forkert. Det handler om at finde frem til den metode, der virker bedst for dig.

Lav en hyggekrog i haven

Det sidste råd er at lave en hyggekrog i haven, hvor du kan læne dig tilbage, nyde solen og hygge dig med en kop kaffe eller te, når du ikke lige gider at tænke på noget andet men derimod bare være i nuet.

 

Det kan også være, at du kan få plads til en hængekøje, hvor du kan slænge dig, når du lige har brug for et pusterum. Med en stor have er der gode muligheder for at finde et hjørne, du kan indrette som hyggekrog, hvor du kan søge hen, når hverdagen fylder for meget.