3 tips til at gøre din bolig klar til jul

Vil du gerne være sikker på, at din bolig bliver klar til jul i år, og er det dig, der skal stå for juleaften, kan vi guide dig lidt på vej her.

 

Det er jo vigtigt, at du får skabt et hyggeligt hjem her til jul, hvor der er julestemning, og hvor alle kan nyde den hyggelige juletid.

 

Derfor er det også vigtigt, at du er på den sikre side, hvis du er så uheldig at miste dit arbejde op mod jul. Læs mere om at vælge den bedste a-kasse lige her.

Skal du have nyt julepynt?

For det første kan det være en god idé at undersøge, om det er ved at være på tide at købe noget nyt julepynt til din samling. Du har sikkert en god og stor samling af julepynt allerede, men det er jo aldrig for sent at købe mere julepynt.

 

Det er altid sjovt at købe nyt julepynt, og det giver dig mulighed for at pynte op på en helt ny måde hvert år, hvis du bliver ved med at købe nyt.

 

Læs meget mere om årets julekalender i tv her.

Har du styr på julemiddagen?

Hvis du skal stå for at holde juleaften hjemme hos dig, kan det være en rigtig god idé at sørge for i god tid, at du har styr på alt til denne aften.

 

Det kan blandt andet være en god idé at skrive alt det ned, som du skal have handlet ind, og så få købt det hele i god tid, så du ikke står d. 24. og stadig mangler ting til middagen.

 

Det kan også være godt at skrive et tidsskema ned for dagen, så du akkurat ved, hvornår du skal lave hvad, så du ikke ender med at komme alt for sent i gang med maden.

Køb julelys til din bolig

Vil du gerne gøre din bolig så julet som overhovedet muligt, kan det være en idé at overveje at købe en masse julelys, som du kan sætte op udendørs på din bolig.

 

Det er især en trend, der er kendt fra USA, men der er også mange danskere, der har taget det til sig herhjemme, og det er en sjov tradition, som i den grad er med til at lyse op i den mørke tid på året, som december jo nu engang må siges at være.