3 ting, du skal lave i juleferien

Mangler du lidt inspiration til, hvad du skal lave i juleferien – selvfølgelig ud over at blive klar til juleaften og hygge dig med familie og venner? Vi har her samlet 3 ting, som du absolut ikke må gå glip af i din juleferie i år.

Gå en tur i julelysenes skær

Det bliver sendt lyst og tidligt mørkt – og det betyder, at folk er gået all-in på julebelysning, selvfølgelig nogle mere end andre. Det er lige præcis det, der gør en eftermiddags- eller aftensgåtur til en hyggelig gåtur, fordi i stedet for at man skal gå tur med en lommelygte, så bliver vejen lyst op af det ene hus efter det andet med både lyskæder, oplyste julemænd og rensdyr og meget mere. Dy må derfor absolut ikke gå glip af en gåtur i julelysenes skær. Hvis du ikke kan finde den store julebelysning i dit nabolag, så kan du i stedet gå en tur nede i byen, hvor kommunen helt sikkert har sørget for at pynte godt op til jul – og så kan du jo også lige nå de sidste julegaver, hvis du stadig mangler et par stykker.

Bag julesmåkager

Juletiden er den søde tid, og derfor må man absolut ikke gå ned på sukker og søde sager. Julebagning er en tradition i mange familier, og det er også noget, som du heller ikke må gå glip af. Så tag dine veninder, familiemedlemmer eller kæreste under armen og gå i køkkenet. Der findes så mange gode småkager derude, så det sværeste er nok at vælge, hvilke der skal laves. Her kan det være en idé at hver person vælger én opskrift og går i gang med den, og så skal man bytte og smage på kryds og tværs bagefter. Så bliver julen lidt sødere – og udvalget lidt større.

Se nye og gamle juleklassikere

Julefilm er en essentiel del af juleferien, fordi nu har man endelig tid til at smide sig på sofaen med en god (dårlig) julefilm. Her kan du nyde alt fra de klassiske julefilm som f.eks. Love Actually, Alene Hjemme eller The Holiday – eller de lidt nyere julefilm som f.eks. A Christmas Prince, The Knight Before Christmas eller The Princess Switch. Uanset hvad du er til, så er der uden tvivl en julefilm derude, som du vil elske – og så kan du jo altid supplere op med en varm kakao, nogle af dine lækre julesmåkager og et varmt tæppe. Så er hyggen i hvert fald på plads!