3 måder at gøre din bolig klar til jeres første hund

Skal du og din familie snart til at have jeres første hund, og vil du være sikker på, at din bolig er klar til, at den flytter ind, er der her et par gode tips, som du kan lade dig inspirere af.

 

Vil du være sikker på at få den perfekte hvalp, så køb hund fra gode kenneler, som du kan stole på.

1 – Få fjernet ledninger eller åbne el-installationer

For det første er det et must, at du får fjernet ting som ledninger og dækket eks. åbne el-installationer, som din hund kan have adgang til på gulvet. En hund, og især en hvalp, kommer til at bide i stort set alt, som den kan få fat i, og derfor er det vigtigt, at den ikke kan komme til at bide i noget farligt.

 

Så har du eks. ledninger eller andet til at ligge på gulvet, er det godt at få dem dækket til eller fjernet, så din kommende hund ikke kan risikere at bide i noget, den ikke skal.

 

Har du endnu ikke en varmepumpe i din bolig, kan du her finde de bedste varmepumpe priser.

2 – Køb en god hundeseng, hundekurv og legetøj

Så er det jo også vigtigt, at din hund får det bedste af det bedste, når den flytter ind hos jer. Derfor er det en rigtig god idé at købe ting som eks. en rigtig god hundeseng og en god hundekurv, som din hund vil blive glad for at bruge på sigt.

 

Det kan også være godt at købe en masse legetøj til din hund, så den har noget at lege med. Dermed mindsker du også risikoen for, at den bider i noget, som den ikke skal.

3 – Sæt hegn op i haven så den ikke stikker af

Her til sidst kan det også være godt at få lukket din have ordentligt af, hvis du har tænkt dig at lukke din hund ud i haven. Har du en have, er der jo nok store chancer for, at den skal ud på et eller andet tidspunkt.

 

Derfor er det godt eks. at sætte et trådhegn op rundt om haven eller at lave en større indhegning i din have, hvor din hund kan være. På den måde er du eks. sikker på, at den ikke stikker af gennem et hul i hækken. Så få gjort det med det samme.