3 grunde til at flytte i bolig med egen have

Har du planer om at flytte i egen bolig inden for den nærmeste fremtid, men er du ikke sikker på, hvilken type bolig du skal vælge, kan det bl.a. være en god idé at vælge en bolig med egen have. Det vil du uden tvivl sætte pris på, og har du en børnefamilie, er det klart, at det er perfekt med en stor have med plads til alle.

 

Find dine nye kapilærkasser til haven her.

1 – Få meget mere frisk luft i din dagligdag

For det første får du jo mulighed for at få meget mere frisk luft i løbet af din dag. Bor du i en lejlighed uden en altan, skal du jo hele vejen ned af trappen og ud i gården for at få frisk luft. Og her er du sikkert stadig omgivet af biler og støj, hvor det også er begrænset med frisk luft, når det kommer til stykket.

 

Med egen have kan du bare åbne for terrassedøren og sætte dig ud i din have, når du lige har lyst til det. Så det bliver meget nemmere at komme ud og nyde det gode vejr, når du vil.

 

Se billige storkenæb til din have her.

2 – Perfekt til en børnefamilie

Det er også en rigtig god idé at få en stor have, hvis I er en stor børnefamilie. Det gør det bare meget nemmere for børnene at få en masse plads at være på, og I slipper for at alt aktivitet med ungerne skal foregå på de samme få kvadratmeter inde i huset.

 

Du vil hurtigt kunne mærke en stor forskel i larmen og aktiviteterne, hvis I går fra at bo i en mindre lejlighed med et eller flere børn til at bo i et stort hus med en stor have, hvor ungerne bare kan rende ud og lege.

3 – Dyrk lækre ting i din have

Sidst, men ikke mindst, har du jo også mulighed for at blive mere og mere selvforsynende, hvis du har en stor have, som du kan dyrke frugter og grøntsager i.

 

Med en stor have har du plads til at plante alt fra æbletræer til brombærbuske, og du kan endda lave din egen køkkenhave med masser af grøntsager, hvor du kan hente nye radiser eller kartofler store dele af året. Det er virkelig lækkert at kunne dyrke sine egne madvarer i have.