3 grunde til at få en feriebolig sydpå

Har du gået og leget med tanken om at få dig en feriebolig sydpå, men er du ikke helt sikker på, om det nu også er det rette valg for dig, har vi her fundet tre gode grunde til, at du netop bør købe dig en feriebolig under varmere himmelstrøg.

 

Skal du på et tidspunkt sælge en feriebolig igen, kan det være en god idé at finde dig en professionel fotograf.

1 – Slip for at betale for hotelovernatninger

Den første grund til at købe din egen bolig nede i varmen er, at du kan spare en masse penge på hotelovernatninger fremover, når du skal på ferie. Her låser du jo bare op til din egen feriebolig, og der er ingen receptionist, som er klar til at trække et par tusinde kroner pr. overnatning.

 

Så vil du gerne have mulighed for at komme billigt på ferie fremover, så det ikke er dyrt for dig med rejser til Egypten, eller hvor du nu køber din feriebolig, er det bare med at købe dit eget sted.

2 – Nemmere at komme på ferie flere gange om året

Når du har din egen feriebolig, er det også meget nemmere for dig at komme på ferie flere gange om året. Da du ikke er afhængig af, om der er plads på hotellerne i området, skal du jo bare finde dig en billig flyafgang, og så er du jo på vej på ferie.

 

Tit kan du jo finde flybilletter for under 1000 kroner tur-retur, og så skal du jo teknisk set ikke give mere for at komme på ferie. Og elsker du at tage ned til det samme område år efter år, er det jo oplagt med en fast base i det område, hvor der altid er plads til dig.

3 – Tjen penge på at leje den ud når du ikke selv bruger den

Der kommer jo også til at være mange uger om året, hvor du ikke er i din ferielejlighed. Derfor kan du jo også gå i gang med at tjene penge på at leje den ud via eks. AirBnB.

 

På den måde kan du jo tjene penge nok ind til at dække de udgifter, du måtte have til din feriebolig. Og så kan det jo ende med, at du slet ikke skal betale noget for at have en feriebolig, hvis du tjener nok på udlejningen af boligen.