Flag og skilte

Det officielle bevis på optagelse i udviklingsprogrammet er flaget. I forbindelse med optagelsen i ”Blomstrende Landsby” skal der således træffes nogle valg i forhold til bestilling af flag og flagstænger.

Blomstrende Landsby har lavet aftale med VM Flag & Stænger A/S, som leverer flag og stænger til alle deltagende landsbyer. Bestilling sker direkte ved kontakt til leverandøren.

Flagstangen er en glasfiberstang med vippebeslag. Der er 10 års brudgaranti, så skulle skaden ske, bliver den udskiftet. Flagstangen er 5 meter høj og inkl. rød knop, line og lineholder, som er placeret 2,5 meter over jorden. Højden på flagstangen er valgt ud fra, at forbipasserende i bil skal se flaget, og samtidig skal det være så højt, at det er fri af anden skiltning ved indgangen til landsbyen. Flagstangen placeres på et nedstøbt betonfundament.

Når landsbyen bestiller flagstænger, modtages snarest herefter en ordrebekræftelse med angivelse af ca. opsætning af flagstængerne. Herefter modtager kontaktpersonen en kuvert med små flag i, som – dagen før VM Flag & Stænger A/S kommer og sætter op – placeres i jorden, der hvor landsbyen ønsker stangen eller stængerne. Selve monteringen sker på én gang, fundamentet støbes, og stangen opsættes. Der er tale om en ordinær flagstang, der kan benyttes til andre flag, hvis ønskeligt. Det er ikke muligt selv at montere flagstangen af hensyn til garanti og ensartethed over hele landet.

Pris pr. flagstang inkl. montering er kr. 1.575,00.

Flagene er udført i en slidstærk 160g/m2 flagdug, og størrelsen er 90 x 160 cm. Flaget viser programmets logo og er forsynet med det antal blomster, som landsbyen er optaget med. Størrelsen passer til en 5 meter flagstang, som er standardflagstangen i programmet. Afhængig af vind og vejrforhold holder et flag 6 – 12 måneder.

Pris pr. flag kr. 335,00.

Skulle landsbyen ønske at benytte eksisterende flagstænger, kan flag bestilles specielt via sekretariatet eller direkte hos VM Flag & Stænger A/S. Kontaktperson er Winnie Ravn: winnie(a)vm-flag.dk.

Alle priser er eksklusiv moms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *