Workshop om landsbyers image

Spørgelysten og engagementet var som altid stort, da der i går blev holdt Blomstrende Landsby-workshop i Landdistrikternes Hus. Årre, Vester Nebel, Horne, Bøjden, Dyreborg og Sdr. Rind har sat kursen mod blomst nr. to, og de fleste var mødt op i går for at få vejledning i kriterie 7, der handler om landsbyens udstråling og image.

Kriteriet gav anledning til en god faglig dialog om, hvordan man arbejder med landsbyers udstråling. Om hvordan man får hele byen med, og hvor grænsen går for, hvad man kan forvente af privatpersoner. Der blev talt meget om kommunikation, og da Simon Drejer, der er kommunikationsansvarlig i Landdistrikternes Hus, deltog på mødet, kom det naturligt til at handle en del om landsbyers arbejde med PR og markedsføring.
 
Inspirerende aften
”Det er altid inspirerende at være sammen med landsbyer, der vil udvikling, og som har den ild og drivkraft, der skal til for at skubbe landsbyerne fremad. Alle lærer meget sådan en aften, os i huset & landsbyerne”, siger Carsten Blomberg Hansen. ”Nu skal landsbyerne have tid til at arbejde og næste informationsmøde bliver efter sommerferien, hvor vi tager fat på Kriterie nr. 8. Vi glæder os til at se resultatet af landsbyernes arbejde. Vi ved, der bliver arbejdet målrettet, og at der kommer en positiv effekt ud af indsatsen”, slutter Carsten Blomberg Hansen af.  

Se flere billeder på Facebook siden

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *