Lille samfund løfter stor opgave

Vroue Beboerforening havde generalforsamling tirsdag aften, og et punkt efter generalforsamlingen var information om projekt Blomstrende Landsby. Programmet blev gennemgået og særligt med henblik på hvad lokalsamfundet kunne få ud af det.

Formanden for beboerforeningen Mogens Møller, stod for fremlæggelsen og han fortæller fra mødet: – Jeg kom ind på udvikling/udviklingsplaner, jeg kom ind på vores stærke sammenhold, jeg kom ind på mulighederne i samarbejdet med kommunen, og jeg kom ind på at man skal forvente, at der skal gøres et stort stykke arbejde af mange af beboerne i Vroue.
 
Der blev debatteret frem og tilbage, og især om vi nu kan løfte opgaven, for vi er jo en meget lille landsby, med ca. 50 – 60 husstande indenfor byskiltet. Ialt ca. 150 personer, børn, gamle og voksne. Men det blev besluttet at vi går igang, og at man skal forsøge at få de 2 andre netværk i Vroue til at medvirke, Vroues Vakse Kvinder – tidligere Familie og Samfund og Menighedsrådet. Så må vi ser hvor langt vi når og om vi kommer i mål. Medlemmer af de 2 omtalte netværk er jo også med i Beboerforeningen, som har 53 husstande som betalende medlemmer.
 
En lille styregruppe meldte sig selv – 3 personer -, og vi forventer 1 – 2 mere i gruppen indenfor 14 dage (de ville gerne lige læse projektet og manualen til niveau 1). Det er vores erfaring, at når vi først kommer igang, så melder folk sig til konkrete opgaver, så vi er fortrøstningsfulde, for stort set alle var positive, ud fra tanken om at nu forsøger vi og ser hvad der kommer ud af det.

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *