Landsbyen kan blomstre

Blomstrende Landsby udvikler sig løbende og i takt med dette skabes der behov for store og små tilpasninger. Det har vist sig at være rigtig at give landsbyer mulighed for at tilmelde sig programmet, også inden der i kommunen er truffet en endelig beslutning om deltagelse.

Den nationale Komite har på det seneste møde besluttet at en landsby der ønsker optagelse kan påbegynde arbejdet med niveau et og to og optages på samme, inden kommunen indtræder. Det har nemlig vist sig at landsbyerne beslutter sig ganske hurtigt i forhold til udviklingsarbejdet, og at det i nogle kommuner er en længere beslutningsproces. Med denne ændring kan de to processer køre parallelt og understøtte hinanden. Ønsker landsbyen at arbejde videre med niveau tre og fremefter er det et krav at kommunen deltager aktivt. 

Blomstrende Landsby er et udviklingsprogram, og med denne forandring er der mulighed for at alle landsbyer der vil udvikling kan påbegynde denne. Programmet holder den aktuelle kommune orienteret om landsbyens optagelse og aktiviteter, så der på alle måder kan koordineres.

Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *